Jokes for kids

Monthly Collection: Funny Jokes for Kids December 2014

FundaFun1. Question: Why was 6 afraid of 7?
Answer: Because 7,8,9 (7 ate 9)

2. Question: What did the hat say to the scarf?
Answer: You hang around…. and I’ll go on A~Head……

3. Question: Why did the man run around his bed?
Answer: To catch up on his sleep!

4. Question: Why did the duck go back to the restaurant?
Answer: He forget his bill!

5. Why did the science teacher started crying?
Because someone ate her frog legs

6. Question: What do Santa’s elves learn in school?
Answer: The Elfabet.

7. kid1: What is 5Q + 5Q?
kid2: 10Q
kid1: You’re Welcome!

8. Question: What does a cow say to someone standing in their way?
Answer: Mooooooo….. ve

9. Question: Two fish were in a tank, one of them says to the other
Answer: “How do we drive this thing”?

10. Question: Why did the wind stop blowing?
Answer: It was out of breath.

11. Question: Why did the boulder miss school?
Answer: Cause it was too busy rocking out!

12. Question: What do you call a deer with no eyes?
Answer: No ideer.

13. Question: What did the 1-story house say to the 2-story house?
Answer: Why is that house, stairing at me?

15. Question: Why are cooks and chefs considered as the most cruel person in the world?
Answer: Because they beat the egg and whip the cream

16. Question: What is the best way to fix a pizza?
Answer: use a tomato paste.

There was an issue loading your timed LeadBox™. Please check plugin settings.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a comment

  • Fundafun.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.com. Amazon, AmazonSupply, Kindle, Kindle Fire, the Amazon logo, the AmazonSupply logo, the Kindle logo, and the Kindle Fire logo are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates. Certain content that appears on this page comes from Amazon Services LLC and/or Amazon EU. This content is provided "as is" and is subject to change or removal at any time.
  • Pinterest
    Email
    Print